dilluns, 17 de juny del 2013

REUTILITZACIÓ DE LLIBRES

Benvolgudes famílies,

Aprofitant la renovació de llibres que es portarà a terme aquest any(C.mitjà i C.superior), l'AMPA ha posat a disposició de les famílies i socis una nova normativa. Amb això es pretén disminuir les despeses que suposa l'escolarització dels nostres fills. Aquest any s'ha aconseguit un bescompte als llibres de l'editorial TEIDE. (Circular del 13 de juny)
També, i per fomentar una sèrie de valors i actituds en quant al reciclatge i el seu principal objectiu que és compartir, respectar i responsabilitzar-se cadascú dels seus llibres, i mantenir la sostenibilitat i respecte pel medi ambient hem ajustat una sèrie de normes que esperem estiguin a l'abast de tothom. Esperem la vostra col·laboració i per a qualsevol dubte, aclariment o suggeriment ja sabeu que restem a la vostra disposició.

Us informem de la nova normativa per a la reutilització de llibres. Adjunt, ho trobareu a l'enllaç següent:

Normativa per a la reutilització de llibres

D'altra banda, esperem en breu penjar les fotos de la caminada d'enguany i de la Ia.Festa Major Infantil a la que hi va assistir molta gent, malgrat el mal temps i l'ajornament  d'algunes de les activitats. 

Per concloure, tant sols ens queda desitjar-vos a totes les famílies un feliç estiu i esperem retrobar-nos a començament de curs. No oblideu passar-vos-ho molt bé i gaudir dels petits moments en família.




BON ESTIU

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa-hi el teu comentari