divendres, 30 de novembre del 2012

ACTIVITATS DESEMBRE

Hola de nou!! 
En primer lloc donar-vos les gràcies per la vostra assistència a la trobada de l'assemblea general d'aquest any que va tenir lloc el passat 16 de novembre. En breu penjarem l'acta corresponent.

Volem afegir per aquestes dates algunes de les activitats en que l'AMPA participa de forma activa com a associació a la Fira de Nadal que es fa de nou enguany al nostre poble.   

Podeu trobar-nos el proper dijous 6 de desembre a la nostra parada, en aquesta VII Fira de Nadal, realitzant les següents tasques:

  • Venent els nous calendaris, en els que nens i nenes de l'escola Pirineu son els protagonistes per aquest 2012-13.
  • Venent la loteria que correspon a aquest Nadal que surt a 2€ la participació. ( També tenim loteria a tots els comerços del poble.)
  • Tindrem a disposició de tothom una llumeneta al mòdic preu de 2€ c/u en la que sortejarem una fantàstica panera de Nadal.


També dir-vos que el proper 21 de desembre, a la cantada de nadales que fan els nens i nenes de l'escola a la Sala Diagonal, trobareu algun membre de l'AMPA realitzant la venda de calendaris per a les famílies que no hagin pogut adquirir-lo abans.

Per altra banda, comunicar-vos que continua la recollida de taps de plàstic per ajudar a dues famílies, tal i com vam proposar a l'assemblea, que tenen necessitats. Trobareu els contenidors a les dues escoles. La recollida es farà durant tot el curs.

Us animem a participar-hi i us desitgem bones festes!

La junta de l'AMPA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa-hi el teu comentari